FOTOGRAFIJE ZA DOKUMENTE

Fotografije za dokumente in e-potrdilo dobite v nekaj minutah, brez doplačila!

Cena fotografiranja je 14 evrov (8 fotografij in potrdilo o ustreznosti fotografije E-potrdilo).

Vključeni smo v sistem e-fotograf, ki omogoča elektronski prenos fotografije s kraja fotografiranja v posebno spletno odložišče. Ko boste vložili vlogo za izdajo osebnega dokumenta, bo lahko uradna oseba na upravni enoti vašo fotografijo prevzela neposredno iz spletnega odložišča in jo prenesla v evidenco izdanega dokumenta. To potrdilo lahko predložite vlogi za izdajo osebne izkaznice, potnega lista, vozniškega dovoljenja ali biometričnega dovoljenja za prebivanje. Vaša fotografija bo v spletnem odložišču shranjena 1 leto. V tem času jo boste lahko ob predložitvi potrdila uporabili večkrat, tudi ob morebitni vložitvi vloge za ponovno izdajo navedenih osebnih dokumentov (npr. v primeru zamenjave zaradi spremembe naslova, osebnega imena, izgube, tatvine, uničenja itd.).

Zaradi prilagodljivega delovnega časa nas prosim pokličite na mobitel: 041 897 946 (Mateja) ali na stacionarno številko: 0599 42 918, da se dogovorimo za termin fotografiranja.

Foto storitve Javornik, Jože Javornik s. p., Ob Radoljni 47, 2344 Lovrenc na Pohorju

 

 

 

 

 
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu