VRTNARSTVO GOLOB

Na njihovi spletni strani je zapisano: "Smo družinska vrtnarija, ki je bila ustanovljena leta 1994. Vrtnarija se nahaja v Mariboru na Pobrežju, ob lokalni cesti Maribor-Ptuj, kjer rastline vzgajamo skozi celo leto v ogrevanih steklenjakih. Trenutno poslujemo na površini 10000 m², od tega služi 1500 m² kot prodajni prostor – vrtni center.

Naša proizvodnja temelji na dolgoletnih izkušnjah v rastlinjakih, steklenjakih z dovršeno tehnologijo, ki nam omogoča vzgojo rastlin najboljše kakovosti. Ukvarjamo se z vzgojo in prodajo enoletnic, dvoletnic, trajnic, sadik oz. cepljenih sadik zelenjave, dišavnic, balkonskih rastlin, rezanega cvetja, ponujamo pa tudi pestro izbiro grmovnic in drevnine. Strankam ob nakupu vsake rastline strokovno svetujemo za nadaljno vzgojo in oskrbo.

Zadnja leta se v delovanje vrtnarije vključuje že 3. generacija, ki prinaša sveže in nove ideje. Zaradi prilagajanja trendom, smo se odločili razširiti dejavnost, tako da še ponujamo ureditev in vzdrževanje okolice."

VRTNARSTVO GOLOB

PREDSTAVITEV PODJETJA, IZDELKOV, STORITEV


POMLAD POMLAD

 

 

 S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu